Recept: Beenham en Hefe Weissen
De kleine blokjes courgette en flespompoen in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Lees verderDe kleine blokjes courgette en flespompoen in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Lees verderDe schoongemaakte Sint Jacobsmosselen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. De grote Sint Jacobsmosselen kunnen worden gehalveerd.
Lees verderJij als horecaondernemer weet als geen ander: bier is booming. Tijd voor een bierproeverij, wij geven je praktische tips!
Lees verderDe meesterbrouwer staat aan de wieg van nieuwe bieren. Maak kennis met Tom Mertens van de Antwerpse Brouw Compagnie.
Lees verderDe ontvelde eendenbouten met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. De olie in een braadpan verhitten en de eendenbouten aan beide kanten kort aanbraden.
Lees verderJazeker! In Zuid-Duitsland zijn sterke bieren nog steeds erg populair in het voorjaar. Het Starkbierfestival is het bewijs. Je kunt terecht in München van 2 tot 25 maart 2018.
Lees verderWant dat betekent tijd voor bockbier. En dan ga je natuurlijk voor Dubbelbock Paulaner Salvator, de sterkste van allemaal!
Lees verderEen avocadorestaurant, een avocadowinkel, een avocadotram en een wereldwijde avocado lobbyclub, het moet niet gekker worden, maar ze bestaan écht. De avocado is ín, zoveel is
Lees verder