Over BOLDbeers

De drijvende kracht achter BOLDbeers is Dré Coppoolse. Goed voor 20 jaar bierervaring. Niet alleen in de markt met ondernemers, drankenhandelaren en retailers, maar ook qua sales en productkennis. Sinds 3 jaar mag hij zich ook voorstellen als internationaal biersommelier.

Een man met netwerk, kennis en gewoonweg veel passie voor speciaalbier.

Laat je inspireren door zijn werkwijze en advies. Hij deelt graag zijn kennis!

Vrienden van BOLDbeers

In de wereld van speciaalbier vind je veel kennis en passie. We stellen je graag voor aan onze biervrienden die hun enthousiasme ook hier op BOLDbeers delen:

Juul de Leijer

Per september 2018 werkt Juul parttime bij BOLDbeers, om de horecamarkt een extra impuls te geven! Juul is vinoloog en bierspecialist. Ze heeft jarenlange ervaring in de bierbranche en heeft daarnaast een grote passie voor wijn. Met een eigen proeflokaal en mobiele bar deelt ze graag haar kennis over wijnen en speciaalbieren. GENIETEN staat voorop!
Kijk voor meer info op haar site www.juulswijn.nl.

Selma Coppoolse

FLO communicatie & organisatie maakt bierkennis toegankelijk voor een breder publiek. Selma is in 2016 als zzp-er gestart. Ze zet vooral in op de beleving en de authentieke verhalen achter de bieren & hun brouwers. Dit vind je terug op www.boldbeers.nl. Naast opdrachten in de culturele sector, maakt ze ook graag de uitstap naar de biersector. Met STiBON 1 op zak, is ze in de leer voor internationaal biersommelier.

Bob van Wieren

Bob van Wieren

Horecaheld rekruteert talentvolle mensen en stoomt ze klaar om ze in te zetten in de horeca. Flexibel, vast of in een tussenoplossing. Bob is Horecaheld een jaar of 5 geleden gestart en geeft training, workshops en proeverijen. Niet alleen speciaalbier, ook wijn en koffie staan op het menu.

Han Hidalgo

Bierliefhebber bij wie de smaakbeleving, het ontdekken en het genieten centraal staan. Auteur van diverse publicaties waaronder ‘Biertapas’ en ‘The Taste Of Bier, Jazz & Blues’. Artikelen over bier in diverse Belgische- en Nederlandse tijdschriften. Beheerder van de websites Biercuisine en Jazzcookin.

Bas Schampers

“Gastvrije Biersommelier” – dat staat er op zijn visitekaartje. Een titel waarin zijn ervaring en achtergrond in de horeca worden gecombineerd met zijn liefde voor mooie bieren. Met Baspitality adviseert hij horecaondernemers in gastvrij ondernemen. De Bourgondische Bierkelder is een plek waar hij bieren laat rijpen.